قابلمه 5 تکه دسینی که هرگز آتش نمی گیرد

داشتن آشپزخانه ای با قابلمه ها و تابه های مسی به نمایش گذاشته شده مطمئناً چشم نوازی است، اما قابلمه ها و تابه های مسی نه تنها یک مبلمان عالی هستند، بلکه ابزار مورد علاقه کسانی هستند که دست خود را در آشپزی امتحان می کنند. بیایید دریابیم که چرا

حتی قابلمه 5 تکه دسینی و وسایلی که در آشپزخانه استفاده می کنیم نقش مهمی در پخت غذا دارند. ظروف مسی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

این نوع ظروف پخت و پز دقیقاً به این دلیل که مس رسانای خوبی برای گرما است عملکرد مشهوری را ارائه می دهد. بنابراین بیایید ببینیم که چرا آنها را به سنتی های فولادی ترجیح دهیم.

داشتن آشپزخانه ای با قابلمه ها و تابه های مسی به نمایش گذاشته شده مطمئناً چشم نوازی است، اما قابلمه ها و تابه های مسی نه تنها یک مبلمان عالی هستند، بلکه ابزار مورد علاقه کسانی هستند که دست خود را در آشپزی امتحان می کنند. علاقه مندان به آشپزی آن را به خوبی می شناسند زیرا مس یک ماده عالی برای پختن غذا است، مانند:

رسانایی حرارتی بالایی نسبت به فولاد دارد، حدود 10 برابر بیشتر.

بالای آشپزخانه است زیرا پخت همگن و بدون سوختگی را تضمین می کند و درجه حرارت را ثابت نگه می دارد.

دیگ

به ویژه برای پخت ریزوتو، خامه و غذاهایی که نیاز به پخت طولانی در دمای پایین و ثابت دارند استفاده می شود. با گرم شدن سریع، مس همچنین پس از رسیدن به دمای مطلوب، گرما را به طور پایدار حفظ می کند.

قیمت آن نسبت به سایر مواد بیشتر است زیرا این نوع ظروف در داخل با روکش فلزی برای مصارف غذایی ساخته می شوند که از مواد غذایی در برابر هرگونه واکنش شیمیایی که می تواند خوراکی آنها را تغییر دهد محافظت می کند.

ایمنی بهداشتی بیشتر را تضمین می کند. همچنین به صرفه جویی در انرژی کمک می کند.

اما از جمله معایب، همانطور که قبلا ذکر شد، هزینه های بالا در مقایسه با ظروف معمولی و نیاز به انجام تعمیر و نگهداری هر از چندگاهی است.

یعنی بازسازی داخلی تابه، به اصطلاح قلع بندی: قسمت داخلی روکش شده است. با یک لایه قلع لازم برای محافظت از غذاها، در حین پخت، در برابر تشکیل سرخک. امروزه ظروف مسی در داخل یک فویل فولادی پوشیده شده اند که تماس ایمن با غذا را تضمین می کند.