بالاترین درجه بعدی روغن زیتون بکر است. همچنین تصفیه نشده است، اما سطح اسیدی کمی بالاتر از روغن زیتون رویال فرابکر دارد.
شما هنوز هم می توانید از این برای غذاهای مشابه مانند بالا یا با نان استفاده کنید و نسبت به انواع باکره کمی مقرون به صرفه تر است. اگر روغن زیتون جزء ستاره نیست، این یک درجه عالی است.
یکی دیگر از مراحل پایین تر از نردبان درجه بندی، روغن زیتون گیلان «خالص» یا «تصفیه شده» است که اغلب به عنوان «روغن زیتون» ساده نیز برچسب گذاری می شود.
اصولاً این روغن ها تحت فرآوری یا عملیات شیمیایی قرار گرفته اند و معمولاً در انتها با کمی روغن زیتون بکر مخلوط می شوند. از آنجایی که طعم آنها معمولا سبک تر است، بهترین نوع برای تخم مرغ یا سیب زمینی سرخ شده هستند.
گاهی اوقات، ممکن است با چیزی به نام روغن زیتون “پوماس” روبرو شوید که از تفاله باقی مانده زیتون درست می شود.
همیشه شامل حلال شیمیایی و گرما است و معمولاً به این دلایل روغن زیتون رودبار در نظر گرفته نمی شود.
در واقع، روغن تفاله در چندین کشور، از جمله اسپانیا و بریتانیا، مرکز بحث و مناقشه برای رویههای برچسبگذاری غیرصادقانه بوده است، اگرچه گاهی اوقات از آن برای سرخ کردن عمیق استفاده میشود.
روغنهای زیتونی که ترکیبی از روغن زیتون بی بو چند کشور هستند یا در مکانهای مختلف فشرده و بستهبندی شدهاند، فهرستی از کشورهای مبدا را نشان میدهند.
اینها لزوماً منجر به روغن زیتون با کیفیت پایینتر نمیشوند، اما به طور کلی، روغنهایی که در کشوری متفاوت از محل برداشت زیتونها بستهبندی میشوند، نسبت به روغنهای تک منبع تازه کمتری دارند.
- منابع:
- تبلیغات: