کشمش پلویی قوچان یک میان وعده بسیار رایج برای کودکان است. دلیل خوبی برای این وجود دارد – بسته بندی آنها آسان است و نیازی به یخچال ندارند.
آنها همچنین برای دست های کوچک به راحتی می توانند خودشان را تغذیه کنند. آنها نیازی به یخچال یا آماده سازی ندارند و شیرین، جویدنی و مورد علاقه بسیاری از بچه ها هستند.
با این حال، به یاد داشته باشید که تصمیم گیری برای ارائه میان وعده به کودکان واقعاً یک تصمیم شخصی است. ترجیحات ذائقه و بافت کودک، نیازهای رشدی و دسترسی به غذا از جمله مواردی هستند که هنگام تصمیم گیری در مورد میان وعده هایی که ممکن است در خانه شما معمولی باشند، تاثیرگذار هستند. در اینجا چیزی است که باید در مورد کشمش بدانید.
وقتی صحبت از کشمش می شود، شنیدن این موضوع که خوردن مکرر این لقمه های کوچک با پوسیدگی دندان همراه است غیرمعمول نیست. اما آیا این واقعا درست است؟
بر اساس گزارش موسسه ملی تحقیقات دندانپزشکی و جمجمه و صورت، زمانی که کودکان به سن 11 سالگی می رسند، بیش از 40 درصد از آنها در حال حاضر یک یا چند حفره در دندان های شیری خود دارند. خوردن کشمش تنها یا اصلی ترین علت این حفره ها نیست. . عوامل خطر مهم تر عبارتند از: نوشیدن شیر، آب میوه یا سایر نوشیدنی های شیرین از یک بطری یا فنجان برای مدت طولانی
به طور کامل مسواک نزنید
عدم مراجعه منظم به دندانپزشک
هیچ تحقیق واقعی وجود ندارد که نشان دهد پوسیدگی در کودکانی که کشمش می خورند بیشتر است. درعوض، مسواک زدن و مراجعه مداوم به دندانپزشک کلیدی است.