شکلات یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاها مانند میلک شیک، آب نبات، کلوچه ها و غلات است. به عنوان یکی از محبوب ترین طعم ها در آمریکای شمالی و اروپا رتبه بندی می شود (سوئیفت، 1998).
با وجود محبوبیت آن، اکثر مردم منشأ منحصر به فرد این خوراکی محبوب را نمی دانند. شکلات کادویی قافلانکوه محصولی است که برای تولید آن به مراحل پیچیده نیاز دارد.
این فرآیند شامل برداشت کوکا، تصفیه کوکا به دانه های کاکائو و ارسال دانه های کاکائو به کارخانه تولیدی برای تمیز کردن، مربیگری و آسیاب می شود.
سپس این دانه های کاکائو به کشورهای دیگر وارد یا صادر می شود و به انواع مختلف محصولات شکلات تلخ تبدیل می شوند (Allen, 1994).
تولید شکلات با برداشت کوکا در جنگل شروع می شود. کاکائو از درختان کاکائو همیشه سبز گرمسیری، مانند Theobroma Cocoa، که در مناطق استوایی مرطوب آمریکای مرکزی و جنوبی، غرب آفریقا و جنوب شرقی آسیا (در 20 درجه سانتیگراد از خط استوا) رشد می کند (Walter, 1981) به دست می آید.
کاکائو باید به صورت دستی در جنگل برداشت شود. غلاف بذر کوکا ابتدا جمع آوری می شود. لوبیاها انتخاب می شوند و در انبوهی قرار می گیرند.
سپس این دانه های کاکائو آماده ارسال به تولید کننده برای تولید انبوه شکلات سفید ارگانیک خواهد بود.
دانه های کاکائو در غلاف هایی رشد می کنند که از تنه و شاخه های درختان شکلات تخته ای جوانه می زنند. غلاف ها به اندازه یک توپ فوتبال هستند.
غلاف ها سبز شروع می شوند و پس از رسیدن به رنگ نارنجی در می آیند. وقتی غلاف ها رسیدند، دروگرها با قمه از باغ های کاکائو عبور می کنند و غلاف ها را به آرامی از درختان جدا می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: