پرداخت صیقلی روی کاشی لعابدار سرامیکی به راحتی انجام نمی شود. دستگاه های متعددی وجود دارد که سازندگان از آن برای لعاب دادن کاشی ها استفاده می کنند.
برخی از تولیدکنندگان قبل از اینکه کاشی ها را برای پخت به کوره بفرستند تا 15 کاربرد لعاب دارند. این امر برای دادن ظاهری طبیعی تر به جای کاشی لعاب معمولی با رنگ صاف ضروری است. لعاب چیست؟ همچنین فواید آن چیست؟
هنگامی که یک سازنده کاشی الوند را لعاب می دهد، آن را با یک شیشه مایع رنگی به نام فریت می پوشانند و روی آن می پاشند یا می ریزند.
سپس آن را به کوره ای می فرستند که در آن دمای بیش از 1000 درجه سانتیگراد را تحمل می کند تا لعاب روی سطح بپزد.
بسته به تنوع کاشی، ممکن است برای بار دوم آن را در کوره بپزند. لعاب مجموعه ای نامحدود از رنگ ها و طرح ها را فراهم می کند و می تواند سطحی صاف یا بافتی به کاشی بدهد. چه فوایدی دارد.
مراقبت از کاشی آشپزخانه طلایی سرامیکی آسان است. آنها در برابر لکه، بو و کثیفی مقاوم هستند و می توان آنها را با یک دستشویی مرطوب، اسفنج یا سایر پاک کننده ها تمیز کرد.
لعاب دادن طول عمر کاشی و سرامیک را افزایش می دهد. علاوه بر این، کاشی استخر روباز لعابدار دوستدار محیطزیست هستند، زیرا معمولاً با استفاده از مواد طبیعی تولید میشوند و بو، مواد حساسیتزا یا باکتری را در خود نگه نمیدارند.
- منابع:
- تبلیغات: