در اینجا چند خبر وجود دارد که ممکن است دوست نداشته باشید و ما قبلاً پیش بینی کرده ایم، بهترین تابه های چدنی وزن دارند. فقط وزن باید به عنوان معیاری برای انتخاب محصولات با کیفیت عالی مورد استفاده قرار گیرد.
قابلمه چدن فورته در مقایسه با قابلمه های فولادی ضد زنگ معمولی که وزن و ضخامت کمتری دارند، قابلمه های چدنی ویژگی های مقاومت و توزیع حرارت بهتری دارند.
به نظر می رسد به همین دلیل است که این وسایل آشپزی در سرتاسر جهان طرفدارانی دارند.
مزایای چدن بسیار زیاد و مشهود است:
-به شما امکان می دهد پخت و پز طبیعی را بدست آورید
-اجازه به پخت در دمای پایین می دهد که طعم و مزه غذا را حفظ می کند
-غذا را حتی زمانی که حرارت خاموش است گرم نگه می دارد
– به نظر می رسد برای نگهداری ظروف در یخچال ایده آل است.
درب چدنی به دلیل وزن آن، کوکوت را به یک زودپز کامل تبدیل می کند، اما در مقایسه با این، پخت و پز ظریف تر است. تراکم ایجاد شده در زیر درب به داخل قابلمه برمی گردد و آب طبیعی را به مواد باز می گرداند.
این یکی از ویژگی های منحصر به فرد ظروف چدنی است که امکان بازتولید آن با ابزارهای دیگر وجود ندارد.
کوکوت ها بسیار مقاوم هستند و برای تهیه کباب، خورش، سوپ و گوشت سرخ شده ایده آل هستند. به لطف ویژگیهایشان، غذاهای سالمتر و کمچربتر را تضمین میکنند، همچنین برای کسانی که رژیم دارند عالی هستند.
همه تابه های چدنی یکسان نیستند، فقط به قیمت ها نگاهی بیندازید تا متوجه شوید که تفاوت های واضحی در کیفیت وجود دارد.
برخی از آنها به طور کامل با لایه ای از مینا پوشانده شده اند، در حالی که برخی دیگر طبیعی هستند. تابه های لعابی را می توان راحت تر شست و بهترین ها را حتی در ماشین ظرفشویی گذاشت.
بهتر است از محصولات خیلی ارزان خودداری کنید و کوکوت لعابی را با موادی انتخاب کنید که سمی نبودن آنها تایید شده است.