سیب زمینی پست که از دنیای جدید توسط کاشفان اسپانیایی به اروپا آورده شد، باعث ایجاد کشاورزی صنعتی مدرن شد.
هنگامی که گیاهان سیب زمینی ارگانیک شکوفا می شوند، گل های پنج لوبی را می فرستند که مزارع را مانند ستاره های بنفش چاق پر می کنند.
بر اساس برخی گزارش ها، ماری آنتوانت آنقدر از شکوفه ها خوشش می آمد که آنها را در موهایش می گذاشت.
شوهرش، لویی شانزدهم، یکی را در سوراخ دکمهاش گذاشت و الهامبخش یک مد کوتاه شد که در آن اشراف فرانسوی با گیاهان سیب زمینی ذغالی زعفرانی روی لباسهایشان میچرخند.
این گل بخشی از تلاشی بود برای متقاعد کردن کشاورزان فرانسوی برای کاشت و ناهار خوری های فرانسوی برای خوردن این گونه عجیب و غریب.
امروزه سیب زمینی شیرین کره ای بعد از گندم، ذرت، برنج و نیشکر پنجمین محصول مهم در سراسر جهان است. اما در قرن هجدهم غده یک چیز بدیع بود، برای برخی ترسناک، برای برخی دیگر گیجکننده بود – بخشی از تشنج اکولوژیکی جهانی که کریستف کلمب به راه انداخت.
در مقایسه با غلات، غده ها ذاتا بازده بیشتری دارند. اگر سر بوته گندم یا برنج بیش از حد بزرگ شود، گیاه سقوط می کند و نتایج مرگباری به دنبال دارد.
غده ها که در زیر زمین رشد می کنند توسط بقیه گیاهان محدود نمی شوند. در سال 2008 یک کشاورز لبنانی یک سیب زمینی سوخاری ساده به وزن 25 پوند را از زیر خاک بیرون آورد. از سرش بزرگتر بود.
- منابع:
- تبلیغات: