پسته به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود که توسط ترکیبات فنلی و محتوای ویتامین E ارائه می شود، ارزشمند است. خواص آنتی اکسیدانی به حفظ جوانی بدن کمک می کند و از تخریب دیواره های سلولی جلوگیری می کند.
فنل های انواع پسته مثل پسته عباسعلی دامغان رشد و تجدید سلول را بهبود می بخشند. ظاهراً به همین دلیل است که در زمان های قدیم به این آجیل ها آجیل جوان کننده می گفتند.
پسته حاوی کاروتنوئیدها لوتئین و زآگزانتین است که مسئول حفظ بینایی خوب است. کاروتنوئیدها همچنین به تقویت بافت استخوانی بدن استخوان ها، دندان ها کمک می کنند. پسته تنها مغزی است که حاوی لوتئین و زآگزانتین است!
در میان چیزهای دیگر، این آجیل قهرمان در محتوای فیبر است. هیچ آجیل دیگری در چنین مقادیری حاوی آن نیست. 30 گرم پسته به اندازه یک وعده کامل بلغور جو دوسر دارای فیبر است.
فواید خوردن پسته:
این آجیل یک راه عالی برای حفظ انرژی و حیات بدن شما است. به دلیل ترکیب تقریباً کاملی از مواد مغذی و محتوای کالری، آنها حتی به عنوان یک غذای پزشکی استفاده می شوند. ضمناً پسته نیازی به عملیات حرارتی ندارد.
حدود 90 درصد از کل تولید به صورت خالص استفاده می شود. فقط آجیل های شور با خیساندن آنها در نمک فرآوری می شوند.
ویژگی های مفید پسته:
آنها به عنوان یک عامل حمایتی در رژیم غذایی بیماران مبتلا به سوء تغذیه گنجانده می شوند.
محتوای کالری بالا و ترکیب مواد معدنی عالی به ورزشکاران و افرادی که درگیر کار ذهنی شدید هستند اجازه می دهد از پسته استفاده کنند.
آجیل عملکرد کبد را بهبود می بخشد، به پاکسازی مجاری صفراوی از انسداد کمک می کند. می توان آنها را برای قولنج کبدی برای تسکین درد توصیه کرد. آجیل همچنین به عنوان یک دارو در درمان یرقان و کم خونی استفاده می شود.
با مصرف منظم پسته، استعداد ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی و علائم تپش قلب کاهش می یابد.
آنها همچنین در بیماری های دستگاه تنفسی، سل مفید هستند.
این یک آفرودیزیک کاملا قوی است. استفاده منظم از پسته باعث افزایش تحرک و نشاط سلول های زایای مردانه می شود و قوای جنسی را افزایش می دهد.