مطالعات مشاهدهای در لوله آزمایش، حیوان و انسان نشان میدهد که خوردن گردو خوشه ای ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان سینه، پروستات و کولورکتال را کاهش دهد.
همانطور که قبلا ذکر شد، گردو سرشار از پلی فنل الاژیتانین است. برخی از میکروب های روده می توانند این مواد را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل کنند.
اورولیتین ها می توانند خواص ضد التهابی در روده شما داشته باشند، که ممکن است یکی از راه هایی باشد که خوردن گردو تویسرکان به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک می کند. اقدامات ضد التهابی Urolithins همچنین می تواند به محافظت در برابر سایر سرطان ها کمک کند.
علاوه بر این، اورولیتین ها دارای خواص هورمون مانندی هستند که آنها را قادر می سازد گیرنده های هورمونی را در بدن شما مسدود کنند.
این ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با هورمون، به ویژه سرطان سینه و پروستات کمک کند.
مطالعات انسانی بیشتری برای تایید اثرات خوردن گردو خام بر کاهش خطر ابتلا به این سرطان ها و سایر سرطان ها و همچنین برای روشن شدن همه راه ها یا مکانیسم هایی که از طریق آنها ممکن است کمک کند، مورد نیاز است.
گردو کالری متراکم است، اما مطالعات نشان می دهد که انرژی جذب شده از آنها 21٪ کمتر از آنچه بر اساس مواد مغذی آنها انتظار می رود است.
علاوه بر این، خوردن گردو حتی ممکن است به کنترل اشتهای شما کمک کند.
در یک مطالعه به خوبی کنترل شده بر روی 10 فرد چاق، نوشیدن اسموتی ساخته شده با حدود 1.75 اونس (48 گرم) گردو سفید یک بار در روز به مدت پنج روز، اشتها و گرسنگی را کاهش داد، در مقایسه با نوشیدنی دارونما که از نظر کالری و مواد مغذی برابر بود.
علاوه بر این، پس از پنج روز مصرف اسموتی گردو، اسکن مغزی نشان داد که شرکتکنندگان در ناحیهای از مغز فعال شدهاند که به آنها کمک میکند در مقابل نشانههای غذایی بسیار وسوسهانگیز مانند کیک و سیب زمینی سرخ کرده مقاومت کنند.
حتی اگر مطالعات بزرگتر و طولانی مدت مورد نیاز است، این بینش اولیه را در مورد اینکه چگونه گردو ممکن است به کنترل اشتها و وزن کمک کند، ارائه می دهد.
- منابع:
- تبلیغات: