گارسون با سس تک نفره نامی نو توانست رستوران را پر مشتری کند

برای تهیه سس مایونز در منزل باید مواد فوق را با همزن بزنید تا حالت ژله ای به خود بگیرد. از نظر رنگ، شبیه عسل روشن نیمه شفاف خواهد بود.

طبقه بندی های مختلفی برای سس تک نفره نامی نو وجود دارد. بنابراین، با توجه به محل تولید، تولید خانگی و کارخانه ای را تشخیص می دهند.

با توجه به محتوای چربی، سس به سه نوع تقسیم می شود: کلاسیک، کالری متوسط ​​و سبک.

سس مایونز با توجه به نوع افزودنی می تواند: کلاسیک بدون خردل، پروونس افزودنی تند، اسنک با خاویار و آنچوی، دسر با مربا و خامه باشد.

ترب، گوجه فرنگی، ترب، شوید، پیاز، سیر، پرتقال، اسفناج، ماست و … را نیز می توان به سس مایونز اضافه کرد.

سس مایونز یک افزودنی سس به غذا است که می تواند طعم آن را بهبود بخشد. خواص مفید سس مایونز ضعیف بیان شده است.

اگر سس با حسن نیت تهیه شده باشد، این محصول قادر به تأثیر نامطلوب بر بدن انسان نیست. و چربی های غیر اشباع موجود در ترکیب آن به عادی سازی متابولیسم کمک می کند.

مایونز در فروشگاه ها در طیف گسترده ای ارائه می شود. معیارهایی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید یک محصول واقعاً با کیفیت بالا را انتخاب کنید:

  1. بهتر است ظروف شیشه ای را طوری انتخاب کنید که قوام آن نمایان باشد.
  2. اگر مقدار زیادی آب در ترکیب وجود داشته باشد، رنگ محصول سفید است.

سس مایونز کم کالری حاوی آب و آرد بیشتری است فرض بر این است که میهن جغرافیایی سس مایونز ممکن است شهر ماهون در اسپانیا در زمان محاصره نیروهای فرانسوی دوک ریشلیو توسط بریتانیا در سال 1758 باشد.

به دلیل دشمنی ها، غذا کمبودها مشاهده شد. به دستور دوک ریشلیو، سرآشپز او یک غذای اصلی را از دو ماده موجود تهیه کرد: تخم مرغ و روغن زیتون.

همه از سس جدید خوششان آمد و به نام شهری که برای اولین بار در آن تهیه شد، مایونز نامیده شد.

سس مایونز فرانسوی که در آشپزی به عنوان سس سرد استفاده می شود، امولسیون همگنی است که از روغن های گیاهی خوشبو شده تصفیه شده، محصولات تخم مرغ و آب با یا بدون افزودن فرآورده های شیر، افزودنی های غذایی و سایر مواد تشکیل شده است.

این چاشنی باید قوام خامه ای چسبناک داشته باشد، در زمان نگهداری لایه لایه نشود و برای مصرف کننده بی خطر باشد.

خواص مفید سس مایونز
سس مایونز منبع اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (PUFAs) و ویتامین E است. دو قاشق غذاخوری سس مایونز پروانسالی می تواند حدود 120 درصد از نیاز روزانه به اسیدهای چرب اشباع نشده و 90 درصد ویتامین E را برآورده کند.

سس مایونز یک محصول پرچرب حاوی کلسترول است. دو قاشق غذاخوری سس مایونز به طور متوسط ​​حاوی حدود 25 درصد از مصرف عادی چربی ها و 10 درصد کلسترول است.

سس مایونز اغلب حاوی محصولات خردل است که می تواند باعث واکنش های آلرژیک در افراد مستعد شود.

طبق اسناد نظارتی، سس مایونز باید حداقل 50٪ چربی و 1٪ محصولات تخم مرغ از نظر زرده تخم مرغ خشک داشته باشد.

فلزات سنگین و آفت کش ها می توانند از مواد اولیه به سس مایونز منتقل شوند. علاوه بر این، در سس مایونز لازم است که شدت فرآیندهای فساد اکسیداتیو محصول کنترل شود.