چای کیسه ای عمده سبب افزایش قد در کودکان می گردد

چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان است. صبح ها برای صبحانه، بعد از ناهار یا برای گرم کردن میل می شود. برخی حتی قبل از خواب چای می نوشند.

نوشیدن چای کیسه ای عمده همچنین دارای خواص لاغری و آنتی اکسیدانی خواهد بود و این نوشیدنی حتی بیشتر از قهوه توصیه می شود زیرا حاوی کافئین نیست.
چای دم کرده است. همانطور که فرهنگ لغت Larousse نشان می دهد، این یک “مایع قابل آشامیدن است که از اثر جوشاندن آب بر روی یک ماده (اغلب یک گیاه) به دست می آید که اصول محلول فعال آن با خیساندن در آب پخش می شود.

در اینجا ما در مورد برگ های چای صحبت می کنیم که در آب داغ غوطه ور شده تا مواد موثره آن استخراج شود.

انواع مختلفی از چای وجود دارد: چای سیاه، چای آبی، چای سبز و چای سفید. این انواع مختلف چای از یک درخت می آیند: گیاه چای، کاملیا سیننسیس

اانواع مختلف چای بر اساس سرزمین مبدا، دوره برداشت، انتخاب برگ‌های چیده شده و روش تولید (پژمردگی، غلتاندن، اکسیداسیون، خشک‌کردن و الک کردن) تعریف می‌شوند.

چای

چای حاوی تئین است، مولکولی شبیه به کافئین موجود در قهوه. بر خلاف کافئین که به سرعت بر روی بدن تأثیر می گذارد و باعث تقویت سریع و زودگذر می شود، تئین این مزیت را در طولانی مدت دارد. از طرف دیگر، تئین انرژی را برای چندین ساعت افزایش می دهد.

فلاونوئیدها و به ویژه کاتچین ها نقش آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارند. این 2 نقش چای را به یک محافظ قلب تبدیل می‌کند.

کاهش تشکیل پلاک‌های آتروما که می‌تواند شریان‌ها را مسدود کند و با کاهش تنش، رگ‌ها را گشاد کند. در سطح هضم، تانن ها جذب قند را محدود می کنند: این به تنظیم قند خون کمک می کند.

اولین منشاء آن از گیاه چای – Camellia Sinensis – که برای چندین هزار سال و برای اولین بار در چین کشت می شود، می باشد. علاوه بر این، این درختچه، Camellia Sinensis، هنوز یک عنصر کلیدی پزشکی جایگزین در خاور دور (چین، ژاپن، کره جنوبی و غیره) است.